Inför hemmapremiären
2016-10-06 22:46
Seriepremiären är avklarad för våra damer som tyvärr förlorade mot Lindås. Första matchen för säsongen och det märktes att det var lite nerver med på planen. Efter en mållös första period av våra tjejer vände det i andra och tjejerna visade att de hade mer att ge.  Matchen slutar 11-4 till lindås men nu laddar vi om tills på Söndag då vi möter Partille hemma.

Jag har kollat läget inför söndagens match med grymma Sandra Pedersen, som gjorde 3 av 4 mål förra matchen.

Hej Sandra!
Förlust mot Lindås i premiärmatchen,  hur ser du på matchen såhär i efterhand?
Hej! Vi gör en riktigt bra andra och tredje period men tyvärr är siffrorna för stora efter den första perioden. Många nervösa inför premiärmatchen och det syntes tydligt att Lindås hade mer rutin än oss.

Efter första perioden stod det 6-0, hur gick tankarna  i periodpausen?
Med 6-0 i baken var väl inte humöret på topp inne i omklädningsrummet, men med några väl valda ord av tränarna om att gå ut och fortsätta kämpa och verkligen ge allt i resterande minuter av matchen gav vi oss inte och fick igång spelet bättre.

Du stog för 3 mål och 1 assist, bra jobbat! Vad har du för personliga mål med säsongen?
Tack! Mina mål för säsongen är att fortsätta producera poäng och att hjälpa till att bygga upp laget med min rutin från tidigare år i damlag.

På söndag är det dags för hemmapremiär och ni möter Partille. Vad ska ni göra för att ta hem tre poäng?
Vi ska göra fler mål än Partille!
Skämt åsido, vi måste kämpa som ett lag och vara med från start.

Någon i laget som sett extra vass ut under veckans träningar?
Clara Eriksson är en duktig spelare som alltid ser vass ut på alla träningar. Henne får man se upp med i alla lägen.

Till sist, vågar du sia om ett resultat på söndag?
Det blir en jämn match men jag tror vi gör de sista målet och vinner med 5-4!

Tack för svar och stort lycka till!

Varmt välkomna till Mimers på söndag kl 16:00!

Johanna efter Guldheden2016-10-25 22:52
Vinst mot Guldheden!2016-10-23 23:45