Vinst mot Partille
2016-10-10 22:42
Sandra Lindgren som vaktade målet
Första hemmamatchen är avklarad och det blev en härlig vinst för våra damer. Spelmässigt var det en stor förbättring från förra matchen då tjejerna var mer med och taggade från början. Fem minuter in i matchen tar vi ledningen när Clara Larsson gör mål efter en passning från nytillskottet Rebecka Strand. Vi behåller ledningen hela första perioden.
09:41 in i andra åker Jenny Johansson ut 2 min för låsning av klubba, men tjejerna gör ett bra boxplay och lyckas hålla målen borta. 19:16 kvitterar Partille och vi går in i tredje perioden med ställningen 1-1.
05:46 in i tredje tar vi återigen ledningen genom #6 Linnea Johansson assisterad av Rebecka Strand. Kort därefter åker Sara Ekholm på en utvisning för slag och vi spelar ytterligare ett boxplay utan mål. Halvvägs in i sista perioden kvitterar Partille och det blir återigen match. Det märks att tjejerna börjar bli trötta men de krigar på, och med bara några minuter kvar att spela får Partille en utvisning. När klockan står på 19:03 och det är mindre en minut kvar av tredje perioden, får Kapten Clara Eriksson en passning från Sandra Pedersen som resulterar i mål och vinst för tjejerna! Grymt kämpat tjejer och tack för spänningen!

I mål denna match hade vi Sandra Lindgren som har ställt upp och svarat på några frågor!

Hej Sandra! Vinst i hemmapremiären, grattis! Du gjorde en strålande insats i målet, hur tycker du att matchen var ifrån din position? Tack! Det var en tuff match och det blev en del skott och kamp framför mål, men en rolig match att spela.

Det var en mycket jämnare match denna gången, vad tyckte du att ni gjorde annorlunda jämfört med lindås-matchen? Jag var ju inte med på lindås matchen, men efter det jag hört så tycker jag att vi denna match höll oss till vårt spel och vågade lita på oss själva.

Är det någon i laget du tycker stack ut lite extra under gårdagens match? Jag måste säga Sandra Pedersen som är en skicklig spelare och får med sig bollen i alla lägen.

Match igen på torsdag då ni möter Pixbo, vad tror du om matchen? Jag tror det kommer bli en tuff match, men är vi taggade och tror på oss själva så kommer vi ta tre poäng!

Tack så jättemycket Sandra för svar och lycka till! Nästa match är nu på torsdag, 13/10 kl 18:15. Välkomna till Mimershallen!

Johanna efter Guldheden2016-10-25 22:52
Vinst mot Guldheden!2016-10-23 23:45