2017 inleddes med en stark laginsats
2017-01-23 14:16
Efter två riktigt sura förluster, var det dags att inviga 2017, med att hitta tillbaka in i vinnarspåret. Lindome i Almåshallen, var på förhand en väldigt tuff bortamatch.

Senast vi möttes vann Lindome med 7-4. Då var vi rejält besvikna, kändes knappt som att vi försökte i den matchen. Därför var det skönt, att se att vi var där direkt denna gången.
Lindome chansspelar en hel del, vilket blir svårt att spela mot. Men jag tycker att vi ändå har bra koll, vi är tunga i mitten, dit bollarna oftast kommer. Efter en stabil första period har vi 0-2 på tavlan, målen av nyuppflyttade Hugo Fransson och nyanlända Simon Gunnarsson ifrån Stenungsund. De få gånger vi inte är där är Backlund i målet med och plockar ner.
Vi gör ett litet ryck i andra perioden. Hugo Fransson, från egen planhalva, sprintar förbi en back, och trycker sig in framför, med 1-5 på tavlan, som resultat av den fina prestationen. Lindome får ganska omgående chansen i PP som man förvaltar på bästa sätt och 2-5 på tavlan. Då är halva matchen spelad. I slutet av perioden åker vi på en dubbelutvisning. Det dröjer inte lång tid innan 3-5 visas på tavlan.
Sista perioden är händelserik, Lindome chansar än mer och skapar oreda hos oss. Backlund bra med i målet när vi står på hälarna. Samtidigt skapar vi väldigt mycket egna målchanser men utan resultat. Det dröjer till sextonde minuten innan nästa mål faller och det är Niklas Andersson som bombar in 3-6 i bortre krysset, tid 15:54. Timeout från Lindome och målvakt som plockas. 17:12 stänger vi ner matchen helt när Simon passar Karl Hugo som snyggt vänder runt och 3-7 på tavlan.

En stark laginsats. Svårspelad hall där Lindome tappar väldigt få poäng. Vi är stabila rakt igenom mot ett lag som vill mycket och fortsatt kommer skapa problem för alla lag.

Ballonger

3 Simon Gunnarsson