Diverse från Föräldramötet 20/9
2015-09-23 20:44
Tack för ett bra möte i söndags.

Understruken text är att vara extra uppmärksam på.

Nytt system och hemsida i Sportadmin
Från och med denna säsong så går klubben över från laget.se till Sportadmin för hemsida och administration. Hemsidan är skibk.se samt därefter gå in på F02/03.
Samtliga spelare har varit tvungna att återregistrera sig. Inga lösenord krävs för spelare och föräldrar. Dock så krävs detta för ledarna som har administrationsrätt.
Om ni har något problem med Sportadmin och kallelser etc. så hör av er om detta. Viktigt att alla tar del av Nyheter och kallelser.

Medlemsavgift
Samtliga i laget har betalt avgiften för säsongen. Fantastiskt bra. Tack för det.

Kläder och utrustning
Detta köper man på klubbavtal hos NWB/IMEO på Utmarksvägen. Unihoc har vi 25% rabatt (skor 15%) och allt övrigt 15%. Behöver man ny matchtröja, orange eller svart så beställs detta också på NWB/IMEO. Orange tröja lämnar man sin gamla och får en ny där man enbart betalar 40kr för trycket.

JUL kalendrar
Klubben kräver att varje medlem tar/säljer 2st JUL kalendrar för föreningen. För detta så kommer varje spelare att faktureras med 200kr. För er som inte var med på föräldramötet så delas dessa ut på träningen.

Mariestad
Lördagen den 26/9 så drar vi upp och spelar CUP i Mariestad. För detta så behöver vi ta ut 200kr/spelare. Betalas enligt det som angivits i kallelsen. Kul att många följer med upp.

Skövde 2-4 Januari
Även iår så åker vi upp och deltar på CUP (Sibben CUP) uppe i Skövde. Det blir 2st övernattningar även denna gång. Vi i klubben brukar gällande föräldrarnas boende samla oss på Hotell Prisma. Roligt om alla är samlade uppe i Skövde och även genom lagföräldrarna samordnar middag ihop!!

Lagföräldrar
Vi tackar avgående Susanne Knapelid för insatserna i sin roll och hälsar 4st nya föräldrar in i lagförälderrollen Eva Tilson (Hanna), Helene Elonsson (Gesan), Mathilda Hansson (Alva) samt Glenn Börjesson (Agnes). Specialområden kommer att för Eva vara Ekonomi och för Helene-Café. Tackar så ödmjukast för att ni ställer upp med detta.

Seriespel och Grupper
Då vi har tappat ca 10st spelare från förra säsongen (Nu är vi 23st kvar) så kommer vi att göra om våra spelgrupper till denna säsongen. Vi behåller 4st grupper A-D med var sin målvakt i grupperna A-C (Vi har 3st målvakter Thea, Ellinor och Mikaela).
Vi kommer även iår att spela på det som kallas Röd nivå och är ett rankingsystem med bästa lagen i Serie 1. Vi kommer att ha ett lag Orange i Serie 6 och Svart i Serie 8.
Då vi har två lag med på endast 23st spelare så kan vi räkna med att det blir många möjligheter att spela dubbla matcher under helgerna för de som vill. Önskvärt om detta anges i svaret på matchkallelserna och att ni svarar snabbt så att vi kan planera helgerna. Hjälp oss med detta.

Lagkassa 225kr/spelare
Då vi idag inte har några pengar i laget och att vi behöver en "handkassa" vid olika tillfällen så som Cuper och andra roliga aktiviteter, så bestämde mötet att alla tjejer skall betala in 225kr var. Detta sätts in på lagets Handelsbankkonto som är 6856 885 759 478 och GLÖM INTE ATT ANGE SPELARENS NAMN.

Lagkassa för framtiden
Vi diskuterade att börja tjäna in pengar till den resa till PRAG för att spela CUP som görs vid 15/16år. Ca 4-5000kr / spelare är nödvändigt till resan. Lagföräldrarna tittar på lite förslag till aktiviteter att göra för pengaintjäning och kallar alla till ett tisdagsmöte i samband med träning för att diskutera detta. Har ni förslag så kom gärna med detta.

Det var nog allt för denna gången
Vi syns på innebandyplan
Mvh Anders