Vädjar om hjälp från er föräldrar !!
2017-12-07 10:37
Vi har under säsongens första del försökt att få till så mycket matcher som möjligt för våra duktiga tjejer. Vi vet att detta är uppskattat av de flesta tjejerna och det skapar både en bra utveckling och en bra sammanhållning i gruppen.
Detta gör sig dock inte utan en hel del jobb av oss ledare. Vi försöker att pussla ihop en laguppställning till varje match och sammandrag efter bästa förmåga och när flertalet tjejer tackar nej så måste vi fylla på med fler spelare.

Vad vi skulle uppskatta av er föräldrar är att ta ställning så snabbt som möjligt när ni får en kallelse om eran tjej kan vara med och spela eller inte. Detta underlättar arbetet för oss ledare.

(Matcherna är en del av våran verksamhet och utveckling tillsammans och vi förutsätter att tjejerna är med på dessa om inte särskilda förhinder finns)

Tränarna

Poolspel Nr1 - F09/082017-10-19 10:39