Vi ”knatar” vidare, vill du vara med?

In i ny säsong, tillsammans med alla 550 medlemmarna i vår förening. Vi är numera en stor förening i en fortfarande liten stad, med ambition att inte bara ha en god klubbkänsla, utan vi ska rentav ha en familjekänsla tillsammans.

Stora, små, kvinnor, män, gamla, unga, flickor och pojkar ska alla ha de bästa förutsättningar för att kunna spela innebandy. Detta är vi redan duktiga på i vår förening bland annat genom att ständigt erbjuda våra ledare utbildningar, vi har fadderverksamhet, aktiviteter för hela föreningen.

Men vi nöjer oss inte med att skapa goda innebandyspelare, vi vill även skapa goda människor av våra medlemmar. En go människa och en god förebild blir man om man känner trygghet, gemenskap och att få vara delaktig i ett sammanhang där man är välkommen. Vårt gemensamma sammanhang är innebandyn. Kring vårt stora intresse för den lilla plastbollen skapar vi gemenskap där du som spelare, förälder, åskådare alltid ska känna dig välkommen.

Är du inte redan medlem i vår stora familj, men funderar på att del av den får du gärna läsa vårt policydokument. I detta får veta hur du och vi tillsammans ska arbeta för att få STC Kungälvs IBK att vara föreningen i Kungälv, som arbetar för att få goda innebandyspelare och goda människor i vår fina stad.

Vi är redan 550 stycken som tror godhet smittar av sig, du får gärna vara med!

Vill du bli medlem i vår förening?
Tryck på medlemskap till vänster i meny