Coach Stambej inför IBK Göteborg borta.
2017-10-20 14:54
Skrivet av: Boffe. 

Dam 1:s säsong tågar vidare och denna Lördagen går resan till Torpahallen där tabelljumbon IBK Göteborg står för motståndet, och med boosten efter derbyvinsten i bagaget så känns SKIBK på gång!

skibk.se tog ett snack med Erik Stambej som är nöjd med inledningen på säsongen. 

- Med tanke på att vi har mött två av dom bättre lagen i serien iform av Partille och Lindås, så är det svårt att vara missnöjd med fyra poäng såhär långt, sen var det såklart surt att vi inte lyckades med att kamma hem alla tre poängen borta mot Lindås där vi tappade ledningen sent, säger Erik

Om man kikar närmare på IBK Göteborg så finns det där en hel del rutin ifrån spel i högre serier, för att nämna några så ser vi Kungälvsfostrade Anna Gustafsson som efter några säsonger i SKIBK valde att prova lyckan i IBK Göteborgs allsvenska lag, och spelade där i två säsonger innan hon nu har valt att gå ner en division och stötta upp deras Division 1 lag som har haft vissa problem med att få ihop ett fullt lag. 

Två andra med rutin ifrån spel i divisionen över är Maddis Zand som under förra säsongen var en starkt bidragande orsak till IBK Göteborgs succe i Allsvenskan, samt Rebecca Nordeborg som nu också valt att gå ner en division. 
Så trots tabellplaceringen så finns det en hel del rutin i detta lag som nu SKIBK ska besöka under Lördagen med matchstart 17.30.

- Mot Göteborg vill jag att vi kommer ut med bra fart och är rejäla i det vi ska göra! Om IBK vet jag inte så mycket mer än att dom har ett par unga spelare, samt en del rutin också, dom har haft en tuff start så dom är troligtvis väldigt revanschsugna, säger Erik Stambej 

Vilka är dom tre viktigaste nycklarna till tre poäng mot IBK Göteborg?

Det är att alla bidrar med hög fart, konsekventa i det vi gör och fokuserade på uppgiften, avslutar Erik.

Matchstart 17.30 i Torpahallen.

GOOOO SKIBK!

Pressat SKIBK vände och vann.
2017-10-19 17:20
Skrivet av: Boffe

Under Tisdagskvällen så var det så dags för säsongens första derby mellan SKIBK-Marstrand i damernas division 1, två nervösa lag ställdes mot varandra med hela 15 spelare fostrade i STC KUNGÄLV så var det bäddat för folkfest.

Period 1:

Det är ett nervöst SKIBK som kommer ut och efter 56 sekunder drabbas #32 Ellen Svensson av 2 minuters utvisning för slag, detta är inte Marstrand sena med att utnyttja och efter 01.47 så gör Kungälvsfostrade Elina Svensson 0-1 för Marstrand. Kungälv försöker att äta sig in i matchen allt mer och lyckas ändå skapa ett par vassa målchanser, men antingen är avslutet på tok för högt eller så är det Marstrands duktiga målvakt Frida Ljungberg som står i vägen. Chanserna böljar lite fram och tillbaka, men med bra målvaktsspel även ifrån #83 Johanna Andersson så blir det inga fler mål i den första perioden.

- Vi börjar lite trevande, och dom är starkare än oss i den första perioden, sedan så snackar vi ihop oss i periodpaus och kliver ut till den andra perioden med mer tagg där vi ville få fram en matchbild som passade oss mer än Marstrand.

Resultat efter Period 1: 0-1

Period 2

Swish sa det bara i den andra perioden så hade Malin Stensjö utökat Marstrands ledning till 0-2 efter 14 sekunder på den andra perioden, sedan efter 03.17 så var Katja Kontio framme och stötte in 0-3 till Marstrand. Jobbig sits direkt i den andra perioden för Kungälv, men efter 05.09 så visar lagkaptenen #69 Clara Eriksson vägen genom att reducera till 1-3 på ett fint förarbete ifrån #37 Emma Premberg. 

Knappa minuten senare får STC Kungälv ännu en möjlighet att krypa närmare då Marstrand drabbas av en utvisning, och när bollen har rullats runt ett tag, så lämnar #62 Alice Åkerström över bollen till #31 Ebba Olsson som vispar upp bollen i klykan bakom en chanslös Frida Ljungberg, 2-3! 

Efter detta så blev det verkligen Kungälvs match, #11 Matilda Asp krigar in 3-3 efter 09.37 innan hon även ger sitt lag ledningen för första gången i matchen då hon blir serverad av #37 Emma Premberg fram till 4-3, med 15.17 på klockan. 

Marstrand vill dock inte ge sig, och efter 18.51 så rullar Marstrands anfall upp Kungälvs försvar rejält, och Elina Svensson kan enkelt göra sitt andra mål i matchen fram till 4-4. Här trodde många att det skulle vara slut med mål för den andra perioden, men Ebba Olsson drar på sig två minuters utvisning för slag efter 19.19 och SKIBK skulle få försvara sig i Boxplay i 41 sekunder..Trodde vi! När klockan tickar upp mot 19.56 så har #79 Sara Ekholm velat annat då hon på ett helt makalöst sätt snappar upp bollen och krigar in 5-4 till hemmalaget, vars bänk flyger upp ifrån sina stolar samtidigt som speakern vrålar i extas.

- Vi får fram en helt annan matchbild i den andra perioden, vi visar hela andra perioden hur starka vi kan vara och hur starkva vi är. Vi snackade inför matchen att vi skulle ligga rätt i positionerna, samt stöta på deras backar när vi har läge och inte gå bort oss, för Marstrand är skickliga när dom får tid på sig med bollen, vi tar tag i detta på rätt sätt och jobbar in oss i matchen, och det visar ju sig att vi är starkast tillslut, säger tränaren Erik Stambej.

Resultat efter Period 2: 5-4

Period 3

Med tanke på resultatet så blir det ett Kungälv som mer och mer fokuserar på att stå rätt uppställda i sitt försvarsspel och inte bjuda in Marstrand i matchen igen, det blir en period efter 5 minuter där Marstrand skapar lite vassa lägen, och efter 06.26 tar STC Kungälv Time Out för att samla ihop laget igen, efter detta så försöker Marstrand att etablera ett tryck, men lyckas lite halvdant och när Alice Åkerström åker ut två minuter för slag efter 11.17 så får Marstrand sin chans, men lyckas inte med att skapa en kvitteringsmöjlighet då SKIBK ställer upp med ett riktigt starkt Boxplay och längst bak har man matchens lirare #83 Johanna Andersson som stoppar boll efter boll. 

Marstrand plockar ut sin målvakt med minuten kvar av ordinarie matchtid för att försöka anstorma Kungälvs mål ännu en gång, men när Clara Eriksson snappar upp bolllen och lägger fram den till #62 Alice Åkerström så görs inga misstag när hon gör sitt första mål för säsongen och lägger in den i tom bur fram till slutresultatet 6-4.

- Vi gjorde en riktigt bra match borta mot Lindås, och två bra perioder idag. Nu tror jag att vi har börjat hittat vårat eget spel igen, så nu kommer vi att komma riktigt stärkta till bortamatchen mot IBK Göteborg på Lördag, avslutar Erik Stambej.

Slutresultat: 6-4

Matchens fåglar:
3. #83 Johanna Andersson
2. #79 Sara Ekholm
1. #62 Alice Åkerström

Mathias fällde kro(o)kben för SKIBK.
2017-10-18 19:05
Skrivet av: Boffe

Under tisdagskvällen var det alltså dags för säsongens första Superderby i Herrarnas Division 2 mellan SKIBK-Marstrand, en match som på förhand såg ut att kunna bli rätt ensidig, men motivation slår klass sägs det, och här visade verkligen Marstrand att dom var taggade till tusen.

Period 1:

En avvaktande start ifrån båda lagen som inte ville bjuda på någonting och det krävdes en utvisning för Marstrand innan STC Kungälv kunde spräcka målnollan efter 06.02 då#27 Tobias Nordfors klivit in med bollen framför mål och serverat #72 Jesper Hult som kunde slå in bollen bakom en för dagen duktig Johan Ljungberg i Marstrandsmålet. Glädjen varade inte länge då kvitteringen kom knappa minuten senare efter 07.20, då Mathias Krook smällde in 1-1, otagbart för kvällens målvakt i SKIBK #30 Robin Pagoldh, 13.24 in i perioden så var det dags för firma Krook/Olsson igen då dom gav Marstrand ledningen med 1-2, innan #41 Victor Olsson dunkade in kvitteringen för SKIBK efter 14.28. Marstrand ville dock inte ge sig, utan innan perioden var slut så hade Linus Kamperin presenterat sig och hängt in 2-3 till Marstrand som även blev periodresultatet.

- Överlag så står vi stilla, vi tar inte för oss och slarvar i uppspelen. Deras tre mål i första perioden är tre uppspel dom bryter, och sen säger det bara pang, det går fort då. Vi ville komma ut till matchen med ett bra försvarsspel över hela banan, och dessutom kunna vara aggresiva och vinna bollen högt uppe i deras zon, den sistnämnda biten tycker jag vi inte sköter på rätt sätt, ändå känns det rätt så lugnt, Marstrand har inte många avslut på oss i sitt uppställda spel, utan det är ju när vi ger bort bollarna, säger Tobbe Engström.

Resultat efter Period 1: 2-3

Period 2:

SKIBK kommer ut sega och oinspirerat till den andra perioden är känslan ifrån läktarhåll medans Marstrand fortsatt taggat till tänderna väntar ut Kungälvs misstag och när klockan tickar upp till 06.10 så utökar Linus Kamperin ledningen till 2-4, och efter det fortsätter Marstrand att trumma på och #30 Robin Pagoldh i hemmamålet får stå för flera fina räddningar i hemmamålet, medan tiden börjar rinna iväg för SKIBK. 15.39 in i perioden så tar STC Kungälv Time Out och vid 17.02 drabbas Marstrand av en utvisning, vilket Kungälv behandlar på bästa sätt då #70 Karl Andersson vispar in reduceringsmålet 3-4 på en fin pass ifrån #23 William Kimfors som fortsätter att producera poäng för sin nya klubb. 

- Det är svårt att möta sådana här lag som ställer upp på kontring, och överlag i serien så vet vi att dom flesta lagen spelar sådan här Innnebandy, det är ju ingen nyhet för oss och vi borde klara av det ändå, nu har vi haft problem i dom här fyra inledande matcherna och plockat 7 poäng och dom poängen har kommit genom att vi stundtals varit väldigt bra med boll där vi hotar och sätter fart på det, och sen har vi perioder i matcherna där vi står stilla och inte alls gör det vi har pratat om, säger Engström

Resultat efter Period 2: 3-4

Period 3

SKIBK får inleda i boxplay efter att Felix Enarsson blivit utvisad 19.58 i den andra perioden för hands, och det är något som Marstrand tar vara på direkt i den tredje perioden genom att sätta ännu mer press på hemmalaget och utökar sin ledning till 3-5efter endast 24 sekunder in på perioden. Marstrand försöker efter det att fokusera än mer på sin defensiv och Kungälv ökar på trycket ännu mer kring Marstrands målbur, 06.34 i boxplay, hittar Niklas Karlsson fram till #12 Christoffer Engström som tänder lite ljus i Kungälv igen genom att reducera till 4-5 innan Linus Kamperin kliver fram återigen och släcker ljuset endast 13 sekunder efter reduceringsmålet och siffrorna är nu 4-6. 

Stc Kungälv visar dock prov på en otrolig bra skalle matchen igenom och vägrar ge sig, vilket visar sig när #92 Alexander Sörensen gör sitt första mål för klubben fram till 5-6och 50 sekunder senare, när klockan står på 10.19 så kvitterar #23 William Kimfors till 6-6

Dramatiskt slut att vänta och Kungälv ökar sin press på Marstrand ännu mer som försvarar sitt mål med näbbar och klor, och när klockan tickar upp till 17.51 kliver Hugo Alexandersson fram och skickar in sitt första mål i Division 2, samt 6-7 till Marstrand. Glädjen för Marstrand blir dock inte långvarig då #7 Felix Enarsson förvaltar en passning ifrån #41 Victor Olsson och skickar upp 7-7 som sedan står sig den ordinarie matchtiden ut, och därmed väntade förlängning.

Resultat efter ordinarie matchtid: 7-7

Förlängning

STC Kungälv får inleda med Powerplay efter en sen Marstrandsutvisning i den tredje perioden och det är nog många i hallen som tror att ``Storebror`` ska sätta in nådastöten och avgöra matchen.
Men då var det dags igen för firma: Krook-Kamperin-Olsson, som stod för 7 av 8 Marstrandsmål, och efter att Kungälv tappar boll på offensiv planhalva så plockas bollen tillslut upp av Mathias Krook som skickar in det avgörande 7-8 målet efter 01.34 in i förlängningen.

- Vi tar alldeles för bekväma beslut idag, vi står inte upp för varandra i femmorna utan det blir mer inviduella försök, men det är bara att ta nya tag och vi har ny match redan på Lördag borta mot Lindome, och där får vi hoppas att vi hittar rätt i vårat spel igen och gör jobbet i 60 minuter, avslutar Tränaren Tobbe Engström.

SLUTRESULTAT: 7-8 (Efter förlängning)

Matchens ballonger:
3. #7 Felix Enarsson
2. #41 Victor Olsson
1. #12 Christoffer Engström
Superderby i Mimershallen!
2017-10-17 14:12
#79 Jimmie Gustafsson
Skrivet av: Boffe

Under Tisdagskvällen så fortsätter SKIBK Herr 2 sin säsong genom att ta sig an Marstrand i ett superderby, senaste derbyt var säsongen 14/15 då STC Kungälv på allvar tog över taktpinnen som storebror i staden. Marstrand trillade tillslut ner i Division 3, men har efter 2 säsonger där lyckas omgruppera och kommer nu till Division 2 med ett ungt och hungrigt lag.
SKIBK är änsålänge obesegrat i Division 2, och siktar på att förlänga denna sviten efter ikväll. 

skibk.se har tagit ett snack med lagkaptenen och matchens profil #79 Jimmie Gustafsson som ser fram emot derbyt, liksom resten av laget.

Marstrand har en bra blandning med unga och äldre spelare tillsammans med två riktigt bra målvakter I Johanx2! Blir spännande att se vad Marstrand kan åstadkomma som nyklomling i Division 2, givetvis ska det bli grymt roligt med superderby ikväll och känslan är att det blir två tighta,tuffa och väldigt roliga derbyn att spela iår, sen blir det ännu roligare om läktarna även dom är välfyllda, säger Jimmie

Marstrands Herrar är inför denna säsongen nykomlingar i Division 2, och kommer till säsongen med ett ungt lag som innehåller en del talang, och det ska bli intressant om tränaren Jonas Liberg kan få ut en maximal prestation ur sina spelare till kvällens match. Marstrand har inlett årets säsong med 
1 seger och två förluster på sina tre första omgångar, och det gör att laget placerar sig på en tionde plats i tabellen, medans SKIBK hakar på i toppen och placerar sig på en fjärdeplats, sex poäng bakom seriesuveränen såhär långt som är Stenungsunds IBK.

-Inledningen på säsongen har varit helt okej, det var väl en liten missräknng med poängtapp mot Dingle i premiären, men i övrigt helt klart godkänt! Känslan är att vi blir bättre för varje vecka och träning som går, så Marstrand kommer inte att få det lätt mot ett tagat Kungälv, säger Jimmie

Vad är dom tre viktigaste nycklarna till en derbyseger ikväll?

- Vi måste komma in till matchen med hög fart, både på boll och fötter, sedan måste vi vara noggranna i varje moment samt att vi verkligen måste jobba för varandra! Publiken som kommer ikväll kan vänta sig en tight match med mycket närkamper och derbykänslor, då många i dom båda lagen känner varandra utan och innan, och givetvis vill ju alla vinna ett sådant här derby, avslutar #79 Jimmie Gustafsson

Tränare Tobbe Engström om #79 Jimmie Gustafsson
- Våran lagkapten som är en ledartyp både på och utanför planen och alltid är drivande. Bra tillslag på bollen och ett bra skott, och även stark i duellspelet, en viktig spelare för vårat lag.

STC Kungälv vill tillsammans med matchens profil #79 Jimmie Gustafsson passa på att hälsa sponsorer,publik och Marstrands IBK varmt välkomna till Mimershallen denna Tisdagskväll där det vankas superderby x2 med första matchstart 18.15!

Division 1 Dam: SKIBK-Marstrands IBK klockan 18.15

Division 2 Herr: SKIBK-Marstrands IBK klockan 20.30

Goooo SKIBK!

Dags för säsongens första derby!
2017-10-16 17:37
#69 Clara Eriksson
Skrivet av: Boffe

Under Tisdagskvällen med matchstart 18.15 så är det dags för säsongens första derby att spelas i Mimershallen, när STC Kungälv står som hemmalag och Marstrands IBK står som bortalag, under den förra säsongen så vann lagen varsitt derby. Noterbart är även att det kommer finnas 16 spelare på planen imorgon med moderklubb STC Kungälv, förutsatt att: Malin Stensjö, Elina Svensson, Julia Johnsson,Erika Gunnesson, Annika Korsbo och Jessica Ljunggren alla deltar för Marstrand under morgondagen. 

Vad är det som gör att så många spelare ifrån Kungälvs led spelar kommer upp och sedan spelar på en relativt hög nivå?

Skibk.se ställde frågan till Martin Johnsson, som jobbar med spelarutveckling i klubben.

- Vi försöker jobba långsiktigt med alla spelarna vi har i våran ungdomsverksamhet, vi ser varje individ och vet mycket väl att många spelare har en enorm utveckling högt upp i åldern, enkel matematik. Sen har vi kanske lyckats att knyta tillbaka alla spelare som vi ser på Marstrands lag idag, men vi kompenserar upp det bra med många spelare ur våra egna led.

Skibk.se har tagit ett snack med matchens profil i SKIBK, tillika lagkaptenen #69 Clara Eriksson som med tillförsikt ser fram emot derbyt.

- Givetvis ska det bli roligt att spela ett derby,inför en väntad storpublik dessutom! Marstrand har ett intressant lag iår med några unga talanger, samt några äldre spelare som bidrar med rutin, dom har flera spelare som är ifrån våran klubb från början så det blir en rolig match på flera plan, säger Clara.

Marstrands IBK var under den förra säsongen, nykomlingar i Division 1 efter att under några år haft en liten downperiod med sin damverksamhet, förra säsongen slutade laget femma i serien på 37 poäng, och det får anses vara en helt klart godkänd comebacksäsong i Division 1. I Laget ser vi flera spelare med rutin ifrån dåvarande Div 1, (Nuvarande Allsvenskan) 6 stycken i Marstrand har alltså moderklubb Kungälv, och ytterligare fyra spelare har spelat ett antal betydande säsonger för det orangea laget i stan. Efter tre matcher i serien änsålänge så har inte Marstrand tappat ett enda 
poäng så det blir en tuff värdemätare för våra damer!

- Vi har haft en helt okej säsongsinledning där vi har mött dom kanske två bästa lagen i serien, i premiären mot Partille fick vi en tung start och kom sedan aldrig riktigt in i matchen så den var bara att glömma. Senast mot Lindås förtjänade vi segern då vi var i ledning flera gånger om och tappade in 4-4 med 23 sekunder kvar, jag hoppas vi är med ifrån start i denna matchen för då blir vi tunga att möta, säger Clara Eriksson

Vad blir dom viktigaste nycklarna för att kamma hem tre poäng?

Vi måste komma in i matchen med en positiv energi, samtidigt som vi givetvis måste kunna hålla uppe farten i vårat anfallsspel och även vara stabila i försvaret där vi inte får bjuda Marstrands snabba forwards på något gratis. Publiken har att vänta sig en fartfylld match med mycket känslor när det är derby och jag hoppas vi kan komma ifrån med tre poäng, uddamålsseger tror jag på, avlutar Clara.

Tränare Erik Stambej om #69 Clara Eriksson:
- ``Våran lagkapten som är en positionssäker back med ett bra skott. En glädjespridare som varit med i damtruppen i flera år trots sin unga ålder``

STC Kungälv vill tillsammans med Matchens profil #69 Clara Eriksson passa på att hälsa sponsorer,publik och Marstrands IBK varmt välkomna till Mimershallen denna Tisdagskväll där det vankas superderby med första matchstart 18.15

På menyn finns:

Division 1 Dam: SKIBK-Marstrands IBK klockan 18.15

Division 2 Herr: SKIBK-Marstrands IBK klockan 20.30

Gooooo SKIBK!

Herr 2 fortsatt obesegrade.
2017-10-14 07:32
#27 Tobias Nordfors, som gjorde 1+1.
Skrivet av: Boffe

SKIBK Herr 2 fortsatte under torsdagskvällen sin säsong där dom skulle åka till ett svårspelat Valhalla för att sno åt sig tre poäng ifrån ett rutinerat Guldheden som blev tuffare än vad man kunde tro på förhand.

Period 1:

SKIBK tog tag i taktpinnen direkt ifrån start, styrde och ställde spelet hur dom ville utan att få in bollen då skärpan saknades i dom avgörande lägena, 07.12 in i perioden så faller även matchens första utvisning som drabbar SKIBK, och efter 08.52 så kunde Guldheden göra 1-0 på en fin upprullning av SKIBK:s box. SKIBK fortsätter att ha överlägset mest bollinnehav, men det är ändå Guldheden som lyckas utöka sin ledning till 2-0 efter ett snyggt anfall. Dock dröjer det endast 36 sekunder innan SKIBK lyckas reducera efter ett långskott ifrån #41 Victor Olsson som styrs på #82 Kasper Van Den Hark och sedan in imål. Skön reducering för fåglarna som sedan ökar trycket ännu mer runt Guldhedens kasse, och efter 16.02 så lyckas förstafemman snurra upp Pingvinerna rejält då #92 Alexander Sörensen hamnar bakom kassen och på rent Gretzkymaner serverar #72 Jesper Hult som inte gör det svårare än att vispa in bollen stenhårt imål fram till 2-2. Nu kändes SKIBK på gång, men efter slarvigt försvarsspel så lyckas en Guldhedare snappa upp bollen på mittplan och lirka in 3-2 bakom dagens målvakt Robin Pagoldh, som sedan stod sig perioden ut.

-Vi pratade innan matchen om att vi ska hålla ett högt bolltempo, samt att energi till dagens match är något vi måste bidra med själva för annars blir det svårt, samt att vi givetvis vill göra ett par mål, och just mål kändes det som vi kunde göra fler i första då vi har tre-fyra jättebra lägen där vi inte ens kommer till avslut på mål, säger Joel Rauswall.

Resultat efter Period 1: 3-2

Period 2:

SKIBK kommer ut riktigt taggade till period nummer två, och inom loppet av fyra minuter så har matchen vänt och fåglarna har för första gången ledningen i matchen efter först en kvittering till 3-3 ifrån #27 Tobias Nordfors klubba, som följdes upp av #23 William Kimfors 3-4 mål endast femton sekunder efter kvitteringsmålet. Perioden tillhörde Kungälv helt och hållet och efter 09.44 kunde #82 Kasper Van Den Hark göra sitt andra mål i matchen fram till 3-5 då han på en kvick kontring fick en fin boll serverad av #27 Tobias Nordfors. Knappa fem minuter senare, närmare bestämt 14.39 så kunde #7 Felix Enarsson på rent krigarmaner skicka in 3-6 efter en offensiv utflykt ifrån sin backposition, #88 Martin Jellvert Börjesson var det som fick assisten här. 0-4 blev alltså periodsifforna till Kungälvs fördel, och det var en mer nöjd tränare efter Period 2.

Vi hade ett bra snack i omklädningsrummet efter första perioden där vi pratade om att fortsätta pumpa på så skulle vi gå segrande ur denna striden, och jag tycker vi har full kontroll på den andra perioden, säger Rauswall.

Resultat efter Period 2: 3-6

Period 3:

Vi ser ett alltmer tröttare Guldheden i den tredje perioden som inte riktigt hänger med i SKIBK:s bollempo och det blir alltmer långbollar ifrån hemmalaget som Kungälv klarar av att försvara sig mot tämligen enkelt. Målskyttet inleds efter 05.50 då även #70 Karl Andersson får göra mål fram till 3-7 på en assist ifrån #41 Victor Olsson. Matchens snyggaste mål görs dock knappa två minuter efter, 07.54 då Guldheden reducerar genom åldermannen Rickard Hofgren som på en långboll daskar in 4-7 på volley bakom en chanslös Pagoldh i Kungälvsmålet.

Sista tio av matchen blir väldigt svängig och vi hinner se tre mål till innan slutresultatet 6-8 fastställdes, noterbart här är att #88 Martin Jellvert Börjesson även får göra mål vilket är hans första mål i Division 2 och även för SKIBK Herr 2 i seriesammanhang. 

Det är svårt att spela i Valhalla, handbollsklister och parkettgolv, det är tomt på läktaren och vi får därmed ingen hjälp med energi, det är en svår hall att spela i och Guldheden är vana vid det och det är många lag som kommer att få problem här och det blir en helt annan Innebandy än vad vi är vana vid hemma i Mimers, avslutar Coach Rauswall.

SLUTRESULTAT 6-8

Matchens ballonger:
3. #82 Kasper Van Den Hark
2. #70 Karl Hugo Andersson
1. #23 William Kimfors

Nästa match är nu på Tisdag 17/10 i Mimershallen då det vankas derby mot Marstrand. Vi hoppas få se mycket publik och STC Kungälv vill passa på att hälsa alla varmt välkomna!

Nyheter från våra lag
Flickor 06/07/08/09, 19/10 10:39 
Flickor 04/05, 18/10 18:03 
Pojkar -04, 18/10 12:07 
Pojkar -02, 18/10 10-18 
Pojkar -03, 15/10 16:39 
Pojkar -02, 15/10 16:05 
 
Våra Event
VÅRA PARTNERS