Bilder, telefonlista och lagets dokument når ni genom att logga in som medlem.

Tack för allt i Gothia 2017!
2017-01-08 12:08

Efter att ha hämtat andan efter några intensiva och roliga cupdagar skall vi verkligen känna oss nöjda med vår insats i cupen!

Vår resa i Gothia 2017 tog tyvärr slut i A-slutspelets 1/8-del mot Mullsjö. En 1/8 som var en jämn och spännande match. Vi bjöd verkligen upp till match, men förlorar på uddamål.

Att ställa upp i en cup med ett lag där vi är 19 spelare, varav 4 målvakter är en utmaning för både spelare och ledare. Tillsammans har vi löst det. Av 54 deltagande lag i Boys 13 så tar vi oss till A-slutspel och spelar en jämn 1/8-del.

Vi ledare vill rikta ett varmt tack till er som stöttat oss från läktaren!

Tack till föräldrar, syskon, mor- och farföräldrar och alla er andra som följt oss på vår Gothiaresa 2017! Ert stöd från läktaren betyder så otroligt mycket för våra killar i laget!

Vi vill tacka er, våra härliga killar i laget för allt ni bjudit oss på i Gothia 2017!

Vi har förmånen att ha 4 målvakter i vårt lag. Ni är de som fått minst speltid, men trots detta har ni med ett glatt humör varit med hela cupen igenom, hjälpt till i båset och stöttat och peppat de som spelat.

Tack till er alla i laget för att vi fått förmånen att vara era ledare!

Niclas, Claes, Peter, Christer & Andreas

Mot A-slutspel i Gothia Innebandycup 2017
2017-01-06 20:04
Bra kämpat i gruppspelet killar!

Nu laddar vi för 1/8-delsfinalen i A-slutspelet imorgon mot Mullsjö AIS.
Vi ses i Tuve Sporthall kl 12:15. Matchstart kl 13:20.

/Niclas

3:e pris i Mölndals Ungdomscup
2016-04-24 20:56

Tack för en otroligt rolig cup med mycket glädje och gemenskap på och utanför plan!

Vi vinner gruppen och tar oss till semifinal i A-slutspelet.
I en jämn semifinal förlorar vi på uddamål mot Kärra som senare vinner A-finalen i P03.

Tack för en fin avslutning på säsongen, många minnen från denna helg kommer leva kvar länge.

Niclas, Jimmie, Claes, Peter & Christer

Mot slutspel i Mölndals Ungdomscup 2016
2016-04-23 18:58
Bilden tagen av Mölndals Ungdomscup
Gruppspelet i Mölndals Ungdomscup är över och bakom av oss har vi tre härliga vinster.
Vi har mött Guldringen IBK, Warberg IBK och Eken IBK.

För 1:a gången vinner vi vår grupp i en cup!

Nu tar vi match för match imorgon.

Kvartsfinal i A-slutspelet mot Lindome kl 10:15 i Streteredshallen.

Samling 9:15.

På Mölndals Ungdomscups Facebooksida hittar ni härliga foton från vår match mot Guldringen igår.

Vilken underhållning ni killar bjudit oss ledare och föräldrar på.

Ni ställer upp för varandra, ni kämpar ihop och har kul tillsammans. Det har bjudits på  härlig/omväxlande musik i omklädningsrummen och många goa skratt.

Ni killar i P03 är grymma på och utanför plan!

Niclas, Jimmie, Claes, Peter och Christer