Välkommen till SKIBK P-04
Dubbla mästare i Sibben cup 2017!

Strandstädningen
2017-04-12 07:49

Det börjar närma sig strandstädningsdagen för SKIBK P04!

Vi har fått strand nr 42 plus lite på nr 38 (Badhålan) på Koön. (se bifogad karta, ligger under Dokument).

Samling kl 09,00 vid stora grusparkeringen vid Mjölkekilen.

Handskar och sopsäckar får vi från Håll Sverige Rent.

Ta gärna med släkt och vänner men framför allt våra energirika killar så att städningen blir en rolig stund med kompisarna samtidigt som vi gör en bra gärning för vår natur.

Det bjuds på fika och en enklare måltid under dagen så meddela ev. allergier i kallelsen. Kallelsen går ut inom kort.

Kaffesugna tar lämpligen med det själva. Vi håller tummarna för en varm, härlig dag så glöm inte vätska.

Har någon inte möjlighet att vara med från början så kom när ni har möjlighet. Vi fortsätter tills vi känner oss klara.

För frågor och funderingar kontakta Louise Vegelius: louisevegelius@gmail.com alt

//Lagföräldrarna

Strandstädning 23/4
2017-03-30 15:53

Dags för Strandstädning

Vi strandstädar även i år med SKIBK P04.

Detta är planerat till den 23/4, (vet om att några får städa mer än 1 gång).Vi gör det som en social aktivitet samtidigt som det är en bra gärning för vår närmiljö.

Dessutom får vi 5000 kr till lagkassan.

Vi har fått ett nytt område (något fotbollslag från Hermansby, undra vilka 😂, hade fått det vi hade föregående år) Nu hamnar vi på Koön. Vidare detaljer kommer längre fram.

Hoppas att alla kan vara med.

Ha det skönt

//Lagföräldrarna

Innebandyn trappar ner
2017-03-26 19:29

Tjena!

Först och främst vill vi tacka föräldrar, syskon och givetvis våra grabbar för en grym helg i Jönköping. Med tanke på att vi åkte med ganska mycket färre killar än vi brukar så lyckades vi genomföra en cup som absolut överträffade alla förväntningar. En del i det är helt klart det stöd vi får från läktarna, ni är makalösa!!

Nu när sommaridrotterna börjar ta över väljer vi att trappa ner lite på tempot i innebandyn.

Löpningen i onsdags var den sista vi gjorde denna säsongen och från och med nästa vecka kommer vi bara att träna på tisdagar, det gör vi april ut och avslutar säsongen med Pixbo Invitational som går av stapeln helgen 29-30 april.

Till den turneringen kommer vi (som vi tidigare annonserat) att ta med de 14 killar som har bäst närvaro under året. Är det någon som inte kan delta kommer frågan att gå vidare till nummer 15 osv...

Detta utskick görs i början av nästa vecka, var snälla att svara så snart ni kan så vi har möjlighet att skicka vidare kallelser tills vi har en fulltalig trupp.

Se nu till att få en god natts sömn efter en lång, skön helg i Jönköping!!

//Ledarna

Info Fair Play Cup Jönköping
2017-03-18 16:46

Tjing!

Nu är det snart dags att ge oss iväg på årets andra cup. Vi kanske inte ska förvänta oss samma fina resultat som i Skövde, men man kan ju alltid drömma :-)

Cupen kommer att kosta 800kr per spelare och detta önskar vi att ni sätter in så snart ni kan på vårt konto. Vi vet att vi är sent ute med denna information och att lönen kanske börjar sina så här sent i månaden därför tycker vi att vi kan sätta ett slutdatum nästa söndag (26/3). Vi har pengar på kontot för att betala cupen så länge.

Båda lagen spelar sina första matcher klockan 18:40 på fredag kväll så alla samlas samtidigt vid sjukhuset klockan 15:30.

Lagen kommer att se ut som följer:

Lag Svart

Lucas

Theo F

Ledare: Niklas och Jonas

Lag Svart spelar i grupp D och har gruppspel enligt nedan:

24/3 kl 18:40 i Arenan

25/3 kl 08:00 i Torpshallen

25/3 kl 13:40 i Torpshallen

Lag Orange spelar i grupp G och har gruppspel enligt nedan:

24/3 kl 18:40 i Torpshallen

25/3 kl 08:00 i Jönköpings Idrottshus

25/3 kl 12:00 i Jönköpings Idrottshus

Fullständigt spelschema hittar ni genom följande länk

Vi åker direkt till första matcherna och äter och installerar oss därefter

Nu kör vi!!!!

//Ledarna

Ingen träning tisdag 21/3
2017-03-17 20:43
Tjena gänget!

Efter helgen har vi en match kvar att spela innan serierna är slut och den kommer att äga rum på tisdag kväll. Därav utgår vår träningstid den tisdagen. De som inte spelar är givetvis hjärtligt välkomna att titta på och heja fram era kompisar.
Matchen börjar kl.18:15 i Kastellegårdshallen.

/Ledarkvartetten