Innebandy för pojkar födda 09
vi har träningstid på söndagar klockan 09:00- 10:15  i Kastellegårdshallen.
Alla är välkomna för att prova på, inga speciella förkunskaper krävs.
Kastellegårdshallen har flera omklädningsrum och man byter om där det finns plats.
Glöm inte att det är obligatoriskt att barnen har innebandyglasögon under hela träningen.
Tränarna

För att anmäla ert barn klicka på denna länken: http://www.sportadmin.se/hemsida/form/?ID=77287
Avslutning söndag 23april
2017-04-18 19:19
vi har innebandyavslutning nu på söndagen den 23 april.
Tanken är att vi kör en avslutningsmatch på helplan (föräldrar mot barnen?)
Hoppas att så många föräldrar och syskon som möjligt kan komma.
Efter matchen säger vi några ord i Entrén och de som vill kan då ta med sig eget fika.

ses på söndag

Tränarna pojkar -09

lördag (1:a april) är det dags för fenixdagen
2017-03-27 21:08

För er som inte känner till vad fenixdagen innebär så är det ett roligt evenemang där man kan träffas i föreningen och se/vara med när olika åldrar spela matcher ihop.
Man behöver inte anmäla sig till något utan bara dyka upp i Mimershallen.

Ifall man kommer dit 9:30 så är det ganska mycket folk så kom dit ombytt och klar, sedan samlar vi (tränarna) alla 09:or på hallgolvet och Ulf  Widell (ordförende i klubben) delar in alla barn och ungdomar i nya lag.
vi hoppas att så många som möjligt dyker upp till detta spännande och roliga evenemang.

Fenixdagens program
09.30 Samling i Mimershallarna / lag indelning
09.45 Uppvärmning
10.00 Start av turneringsspelet (två hallar)
12:00 Dansuppvisning STC Dansgrupp
ca 13.45 Prisutdelningar
14.30 Slut på Idrottsaktiviteten

ps. Vi kör träning som vanligt på söndagen 2:a april för de som orkar

Tränarna
Röda cupen för pojkar 09
2017-01-29 20:32
Hej ,
som vi nämnde på träningen idag så är det ingen träning nästa helg. Det är nämligen en innebandy cup som heter Röda cupen på nästan alla hallar i hela kungälvs kommun. (3-5 februari)

Föreningen behöver hjälp från alla sina lag med att kunna erbjuda fik i hallarna.

Så för oss i  pojkar 09 så har vi bemanningen i kastellegårdshallen på lördag den 4:e februari  13:00  - 19:00..
Det är en nästintill omöjlig uppgift att jaga namn på föräldrar som kan ställa upp så därför har vi delar upp namnen på barnen i 3 olika tider.. Om man inte kan så hoppas vi att man kan prata med någon av de andra barnens föräldrar så att det säkerställs att någon är på plats.
(vi skriver inte med telefonnummer eller mejladress här då sidan är öppen för allmänheten)
det är andra lag-föräldrar både innan och efter oss i fiket som kan visa hur man hanterar allt.
Det finns drickor, korv/korvbröd mm i hallen , så det räcker att man tar med några kakor/bullar per familj, det finns också en växelkassa samt ett nummer för swish)

klockan 13:00 - 15:00

Viggo Olsson
William Boije
Vilmer Holm

det blir många namn per grupp men det behövs då vi alla ofta är fullbokade på en helg.
men sväng gärna förbi även om absolut inte kan på ert barns tid och lämna några bullar
eller liknande och kontrollera att allt fungerar.

tack för ert engagemang

Tränarna pojkar 09

ps. behöver ni en lista på förädrarnas tel nummer och mailadresser så maila mig
på mr.jens@gmail.com så har jag en lista redo..ds
innebandyträningen startar 8 januari
2017-01-04 07:32
hej och god fortsättning
nu drar vi igång med innebandy för 2017 säsongen.
Vi startar nu på sön den 8 januari.

09 truppen tränar 09:00-10:15
och
För barnen födda 10 och 11 så startar träningen 08:00 - 09:00
(och i denna gruppen ber vi även föräldrarna att ta med sig inomhusskor och en klubba.)

vi ses till helgen

/ledarna
Sportlife KIBK
2015-06-06 09:55

Hej Sportlife Kungälv IBK kommer från och med den 1 Juni gå över till programmet Sportadmin när det gäller medlemshantering och hemsidelösningar. Detta innebär att alla hemsidor kommer att ligga under www.skibk.se där man sedan hittar sitt lags sida. Vi hoppas att detta program kommer att underlätta administrationen. För er spelare o föräldrar så kan det vara bra att veta följande att på respektive lags hemsida finns vilka spelare som finns i truppen vilka träningar och matcher som är inbokade detta ser du i kalender funktionen samt att de fem kommande händelserna synas till höger på sidan.