Konstlotteriet pågår ett litet tag till
2018-06-14 21:27

Bra jobbat!

Ni som har varit med och sålt konstlotterna har gjort en fantastiskt arbete. Eftersom allt till resan är betalt redan så kommer ni som sålt lotter att få pengarna vi får in till fickpengar i Prag. Vi säljer lotter fram till och med vecka 26 då dragning sker på onsdagsträningen den 27 juni. Då måste alla lotter lämnas in.

Pengarna ni får in på lotterna sätts in på lagkontot i SEB och delas sedan ut till er som varit med och sålt lotterna.

clearing nr   5235
konto nr      3431925

Sälj så mycket ni kan nu så kan ni ha det riktigt roligt i Prag!

Hjälps gärna åt när ni säljer för det finns bara 10 försäljningspärmar. De som fick pärmar på den senaste träningen var Jakob S, Filip, David, Victor och Oscar Heden tror vi.  Förra måndagen delade vi ut lotteripärmar till Oskar Åhs, Johan, Hannes, Lukas Kvist, Jacob E. Någon av dessa kan ni höra av er till om ni vill sälja lotter och inte har någon egen pärm.

Med Vänlig Hälsning Insamlingskommittén genom

Patrik

Påminnelse om betalning för Prag
2018-06-07 17:57

Jag har precis mailat ut en påminnelse om betalning till Pragresan. Det är fortfarande ett flertal som inte har betalat in.

Resan skall strax betalas så jag ber er betala in omgående till lagets konto i SEB

Mikael
Ingen träning på onsdag 6 juni
2018-06-04 21:07
Hej alla killar

Den här veckan kör vi inte någon träning på onsdagen den 6 juni. Istället ses vi nästa måndag i Sparråshallen

hälsar tränarna
Insättningar från lördagens försäljning.
2018-06-03 11:12
Stort tack till er alla som gjorde lördagens fika och lottförsäljning till en succe!!

Bakverken sålde slut och vad gäller lotterna till konstlotteriet så finns det fortfarande lite andelar kvar att sälja men det informerar Patrik om inom kort.

När det gäller de pengar som betalades in till era olika swish-konton så vill jag att ni räknar ihop dem och för över dem så fort som möjligt till lagets konto i SEB.
clearing nr   5235
konto nr      3431925

Tack på förhand
Insamlingskommitten
Konstlotteri och bakverksförsäljning lördag 2 juni
2018-05-28 20:21
Hej SKIBK:are!
Ledsen för det korta varslet men "Insamlingskommitén" har beslutat att göra ett sista ryck för att få in lite mer pengar till Pragresan.
Detta sker genom en dubbelinsats i form av försäljning av bakverk och ett konstlotteri lördagen den 2:a juni utanför COOP.
Mormor Hafstrand har haft den stora vänligheten att skänka oss 6 jättefina tavlor att lotta ut. Alla killarna måste hjälpa till att sälja lotterna och fikabrödet den 2 juni. Lotter som blir över den 2:a juni delas ut till killarna för försäljning snarast.
Varje familj bakar 4 sockerkakor eller två satser bullar etc. till lördagen den 2:a juni och paketerar det i säljbart skick. Prissättning gör vi på plats. Vi träffas utanför COOP 10.00 och håller på till 14.00. Vi kommer att försöka ha två bord och en aktiv försäljning till kunder som handlar på COOP.

Om man inte har möjlighet att vara med på lördag går det bra att baka innan och lämna det till Maria Moberg (Borgarparken 12) på fredag kväll (även torsdag kväll) så ordnar Maria att de lämnas på lördag.
Lotterna säljs i form av numrerade andelar på listor som vi tryckt upp. Köparen betalar 30:-/ lott och skriver sina kontaktuppgifter på listan. Betalningen sker via SWISH eller kontant. SWISH-numret får ni skriva ned själva på listan och pengarna redovisas efter försäljningen till "Insamlingskommitén".

Har ni frågor går det bra att ringa Patrik på tel nr 0735-00 50 53

Med vänlig hälsning "Insamlingskommitén"
Obligatoriskt spelarmöte i morgon 21/5
2018-05-20 13:33

Hej alla killar

I morgon kl 19.30 håller vi ett spelarmöte direkt efter träningen i Sparråshallen.

Det är viktigt att så många som möjligt kan vara med.

Tränarna