Sista träningen innan Prag
2018-07-04 23:13
Hej alla killar

Vill bara påminna om sista träningstillfället innan Prag-resan som vi kör i morgon (5/7) i Alelyckan.

Vi samlas 17.30 ombytta för uppvärmning och löpning utomhus och sen kör vi en timme tvåmålsspel i hallen.

Hälsar tränarna
Förtydligande kring hemresan från Prag
2018-07-04 08:30

Ett litet förtydligande kring hemresan från Prag:

Hemresan är planerad att ske någon gång under lördagen dock senast så vi hinner färjan som avgår från Rostock 23.30.

Är inget krav på hytt, så vill man ha det bokar man, och betalar detta direkt på färjan, om plats finnes.

Finalen går lördag e-m så vi får snabba på efteråt för att hinna till färjan men det blir ju ett angenämt problem när vi väl är där J.

Om vi mot förmodan åkt ur innan så tar vi en diskussion på plats när vi vill åka hemåt.

Mikael

Ändrad tid för turneringen i Lindås
2018-07-03 23:47
Hej Alla

Eftersom Sverige spelar kvartsfinal kl 16.00 mot England på lördag har vi beslutat att flytta fram turneringen tre timmar som istället börjar kl 11.00

Vår första match är kl 12.00 så vi samlas därmed kl 11.15 utan för hallen (salming arena)
Mikael
Information inför Prag-resan
2018-07-03 23:40

Hej.

Nu börjar det snart närma sig resa, hoppas att ni är laddade! J

Vi tänkte ge resenerverna lite lugnande med det sista ni behöver innan avresan.

Vi samlas på parkeringen mellan Preem och Kastellegårdshallen kl. 09.00 och ger oss av när vi packat in oss i bussen.

Vi kommer göra ett kortare stopp på vägen ner till Trelleborg där färjan avgår 15.30 och är framme i Rostock 21.30.

Sover i bussen på motorvägen genom Tyskland och beräknas vara framme i Prag någon gång tisdag förmiddag.

Det blev 2 st. tjeckiska lag och ett från Schweiz i gruppspelet.

Första matchen spelar vi på onsdagen kl. 14.20, den andra 19.20. På torsdag spelar vi kl. 11.20.

Finalen går lördag e-m så hur vi skall hinna till färjan vet jag inte men det blir väl ett angenämt problem när vi väl är där J.

Hemresan är i alla fall planerad att ske någon gång under lördagen då färjan avgår från Rostock 22.30.

Har inte fått reda på om vi har hytter då eller hur det fungerar men återkommer med detta när jag fått svar.

-          Ombyte sker i hallarna alt. på hotellet.

-          Prata med personalen vid ankomst angående tvätt- och torkmöjligheter – ibland går det att få hjälp med tvätten mot en avgift.

Kolla in www.praguegames.cz som är turneringens hemsida, där finner ni information om turneringen samt vilka aktiviteter som ingår i aktivitetsbanden m.m.

Boende: Hotel City Central
Adress: Sokolská 21, Praha 2
Incheckning: 10/7
Utcheckning: 14/7

Väl mött och hör av Er om det dyker upp några frågetecken.

Mvh Thomas.

Ändrad tid för miniturneringen i Lindås
2018-07-02 23:27
Hej Alla

det har blivit ändringar i spelschemat för miniturneringen. Istället för att spela först matchen spelar vi de två andra vilket innebär att jag har senarelagt samlingen till 14.15 istället för 13.15

Hälsningar Mikael
Nytt försök med dragning i konstlotteriet
2018-06-29 19:08

Hej alla

Det blev ingen dragning på träningen i torsdags då alla listor inte fanns med. Vi har därför flyttat dragningen till träningen i Fontin på måndag kväll.

Listorna kan lämnas hos mig (Patrik) på Västra gatan 40 innan måndag morgon eller tas med till träningen. Om ni tar med den till träningen behöver ni dock ha med en fotokopia på den också eftersom vi ska klippa sönder listan för själva dragningen.

Med vänlig hälsning, Patrik

STC Kungälv IBK, 04/06 17:53